Tragikus autóbalesetet szenvedtek Vlade Divac szülei

Egybehangzó források szerint közúti balesetben életét vesztette a szerb kosárlabda egyik legismertebb játékosának, a Szerb Olimpai Bizottság elnökének édesapja, édesanyja pedig súlyos sérüléseket szenvedett. 

 

A Sacramento Bee és több szerbiai honlap információi szerint a délnyugat-szerbiai Cacak közelében a 77 éves Milenko Divac autója egy villanyoszlopnak ütközött, többször megpördült a tengelye körül és az árokba zuhant, Divac pedig a kórházba szállítást követően elhunyt. Az autót felesége, Radmilla vezette, aki közepesen súlyos sérülésekkel megúszta a balesetet. A Divac-házaspár Belgrádból tartott haza Prijepoljéba. 

Vlade Divac szüleit az ESPN egyik legmegrázóbb sport-dokumentumfilmjében, a Once Brothersben ismerhette meg a nagyvilág, amely Divac pályafutásáról, valamint legendás játékostársáról és barátjáról, Drazen Petrovicról szólt - szomorú párhuzam, hogy Petrovic 1993-ban szintén tragikus autóbalesetben hunyt el anélkül, hogy valaha rendezték volna a délszláv háború miatt megromlott személyes viszonyukat. 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus