Euroliga: Minden nyomás Langfordékon a Maccabi ellen

Ma este másodszor csap össze a CSZKA Moszkva a Panathinaikosszal, valamint az Olimpia Milano a Maccabi Tel-Avivval az Euroliga rájátszásának negyeddöntőjében, s a DIGI Sport is adja a milánói rangadót, melyen a kiesés szélére kerül az olasz kirakatcsapat, ha megint nem tud nyerni David Blatt fiai ellen, ám a görögök is hasonló tudatban küzdhetnek az általuk legutóbb hosszabbításra kényszerített oroszokkal szemben, ha nem mutatnak be egy idegenbeli bravúrt. Lássuk, melyik fronton mit várhatunk!

CSZKA Moszkva (orosz, 1.) - Panathinaikosz (görög, 4.) (18:15)

A CSZKA rendesen megizzadt saját közönsége előtt is a nyitányon, hogy meg tudja tartani pályaelőnyét a csak negyedikként továbbjutó Pana ellen, de talán a görög bajnok igazán nagy esélye az első meccs volt, most pedig jóval nehezebb dolga lesz az Alvertis-legénységnek, ha el akarja kapni a Teodoszicsot még mindig kényszerből jegelő moszkvaiakat. A palánk alatti harcban még jobban kell teljesítenie a Gist, Lasme, Mavrokefalidisz hármasnak, ha el akarja tüntetni Kyle Hinesék benti fölényét a vendég gárda, mindenképp ez lehet a kulcs Diamantidiszék számára.

A párharc állása: 1-0 a CSZKA-nak.

EA7 Emporio Armani Milano (olasz, 2.) - Maccabi Tel-Aviv (izraeli, 3.) (20:45, TV: DIGI Sport 2, ÉLŐ)

Amikor visszajön a volt csapatod a negyedik negyed vége előtt négy perccel még 12 pontos hátrányban, majd át is veszi a vezetést, majd te az egész Euroliga legjobb dobójaként egy egységnyi hátrányban odaállsz a vonalra, kihagyod az egyik dobásod, aztán a hosszabbításban nem csak a meccset, de a pályaelőnyét is elveszti a csapatod, akkor a párharc második felvonása kulcs az egész további karriered tekintetében is. Keith Langford ma este bizonyára valami különlegesre készül, ahogy az egész évben nagyon kellemes csalódást jelentó Banchi-legénységnek is van mit bizonyítania hálás közönsége számára, de mindenképp a legutóbb 28-at szóró Ricky Hickman és társai mellett szól, hogy a nyomás egyáltalán nem rajtuk van, ráadásul ha nyernek az izraeliek az első derbit lepattanózásban 41-25-re nyerő olaszok ellen, akkor David Blatt tanítványainak két lehetőségük is lesz otthon, hogy lezárják a párharcot és bejussanak a Final Fourba.

A párharc állása: 1-0 a Maccabinak.

Élőképes streameket itt találhattok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus