Gasper Potocnik: Nem volt könnyű meccs

Az Egis Körmend tegnap esti, Boras Basket elleni 78-61-es győzelme után a két vezetőedző, valamint a hazaiaktól Brett Bisping nyilatkoztak - Gasper Potocnik szerint nem volt könnyű a meccs, és két hibát emelt ki.

Gasper Potocnik, az Egis Körmend vezetőedzője:

Először is köszöntök mindenkit! Örülök, hogy a Borasszal játszottunk, mert edzőként ez volt az első lehetőségem egy svéd csapattal megküzdeni. Köszönjük a Borasnak a szívélyes vendéglátást! A meccsről annyit mondanék, hogy egyáltalán nem volt könnyű. A játékosaim kiváló munkát végeztek, főleg védekezésben. Elég sok hibát vétettünk, főleg az eladott labdákat nézve, amiből volt 14, és néhány abszolút fölösleges volt ezek közül. Ez volt az egyik gondunk a meccsen, a másik pedig a kizárás a védőpalánk alatt, 20 támadópattantót engedélyeztünk. A játéknak ebben a két elemében nem voltunk elég jók, ezt leszámítva viszont megfelelően teljesítettünk. Gratulálok a játékosaimnak, jó munkát végeztünk, de ez még csak a párharc első fele volt, és van még egy mérkőzésünk hazai pályán.

Brett Bisping, a Boras Basket erőcsatára:

Szerintem játszhattunk volna egy kicsit jobban is, de örülök, hogy a végsőkig harcoltunk. Fizikális meccs volt, jó csapat a Körmend, el kell ismernünk őket. Kiválóan kezdtek, keményen odatették magukat, de jó élmény volt, és várjuk a magyarországi visszavágót.

Henrik Svensson, a Boras Basket vezetőedzője:

Először is gratulálok a Körmendnek, nagyszerűen kosaraztak. Szerintem támadásban voltak hatalmas problémáink, nem voltunk felkészülve a fizikális játékra - beszéltünk róla, tudtuk, hogy ez lesz, mert a magyar bajnokság nagyon kemény, de nem álltunk rá készen, hiába próbáltuk ezt hangsúlyozni az edzéseken, és hiába próbáltunk erre készülni is. Ez az, amiben javulnunk kell.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus