Ma kezd az Euroliga Final Four!

Ma este már az elődöntőket rendezik a férfi Euroligában, s a CSZKA Moszkva - Maccabi Tel-Aviv csatát, valamint a Real Madrid és a Barcelona rangadóját is élőben izgulhatjuk végig itthon is a TV-képernyők előtt. Lássuk, mit várhatunk a milánói Final Four első játéknapjától!

CSZKA Moszkva (orosz) - Maccabi Tel-Aviv (izraeli) (18:00, TV: DIGI Sport 1, ÉLŐ)

A legjobb négy közé a Panathinaikosz testén keresztül, csak öt meccs után bejutó CSZKA-nak van mit bizonyítania az utóbbi két szezon csalódást keltő FF-szereplése után, de érdekes ómen, hogy ahogy tavaly és tavaly előtt is, most is toronymagas favoritja saját párosításának a Messina-legénység, mely már Teodosziccsal és teljes kerettel veheti fel a harcot a Shawn Jamest nélkülöző izraeliekkel. A házigazda Olimpia Milanót a négyesdöntőtől nem kis meglepetésre elütő Blatt-alakulatnak jól áll az underdog szerep, de a palánk alatt lehetnek gondok, ha a nem teljesen egészséges Szkorcanitisz nem hoz extrát. Nem kifejezetten szoros csata várható, de az edzők harca és a moszkvaiak múltja arra enged következtetni, hogy várhatjuk a váratlant ezen a fronton is - ha persze kellően romantikus hangulatban tekintünk az elődöntő elé, nem pedig realisták vagyunk.

Real Madrid (spanyol) - FC Barcelona (spanyol) (21:00, TV: DIGI Sport 1, ÉLŐ)

Csalóka párosítás ez, hiszen a Real begyűjtött két vereséget is az utóbbi időszakban, az egyiket pont a Barca elleni bajnokin, de talán ez az, ami extra energiákat mozgósíthat a tavalyi döntőt majd 20-as előnyről elbukó madridiaknál. A friss MVP, Sergio Rodriguez és társai már minden kulcsemberüket bevethetik, hiszen a sokáig nélkülözött Carroll is ott van a fedélzeten, de ennél az örökrangadónál sosem lehet tudni, mi dönt az adott derbi hajrájában, ha szoros a csata. Navarro könnyen lehet, hogy újfent feltámad poraiból, viszont papíron itt is a Real a favorit.

A meccsekhez ITT találhattok élőképes streameket!

 

 

 

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus