A mai nem Vojvoda napja volt, de nyert a Reggiana

A korábbi hetek remek teljesítményei után ezúttal visszafogottabban kosarazott Vojvoda Dávid, csapata azonban így is nyert a Cremona ellen.

 

Serie A, alapszakasz, 4. forduló:

Grissin Bon Reggio Emilia  - Vanoli Cremona   85 - 71  

Vojvoda Dávid csereként szállt be a mérkőzésbe, összesen 29 perc 21 másodpercet tölthetett a pályán, ezalatt 2 pontot (duplából 1/3, triplából 0/3) tett a közösbe, volt 2 lepattanója, 1 asszisztja, 2 kiharcolt faultja, és 1 szerzett labdája, míg a negatív oldalon 3 eladott labdája és 2 személyi hibája ( -2 VAL) szerepelt. 

Újabb fontos bajnoki mérkőzést nyert meg a Reggio Emilia, a mai áldozatuk nem volt akárki, az elmúlt szezon bajnoki elődöntőse, a BL-résztvevő Vanoli Cremona, amely nem mellékesen Romeo Sacchetti olasz szövetségi kapitány klubcsapata is. Már az első negyedtől a hazaiak szája íze szerint alakult a mérkőzés, és elsősorban Darius Johnson-Odom parádés játékának köszönhetően meggyőző volt a piros fehérek fölénye. Vojvoda Dávidnak, bár ezúttal minden eddiginél több lehetőséget kapott mesterétől, nem igazán ment a játék, de igyekezetére, és védekezésére, ezúttal sem lehetett panasz. A vendégek végig futottak az eredmény után, és az ex-paksi Matt Tiby jó játéka is kevés volt ahhoz hogy a Cremonának esélye legyen a győzelemre.

Reggio Emilia legjobb dobói:  D.Johnson-Odom 27/9, R.Upshaw 15/9, S.Fontecchio 12.

Cremona legjobb dobói: J.Matthews 14/6, M.Tiby 13/6 , W.Saunders 10.

Vojvoda Dávid és a Grissin Bon Reggio Emilia legközelebb a Serie A 5. fordulójában, október 20-án vasárnap, 19:00-tól az Oriora Pistoiát fogadja hazai pályán.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus