BL: Perl kiemelkedő játéka ellenére is kiesett csapata

A magyar válogatott 19 pontig jutó dobóhátvédje 26 VAL-jával a mezőny legjobbja volt, de az Estudiantes 15 ponttal kikapott hazai pályán a Toruntól, így kiesett.

Ma este rendezték a Bajnokok Ligája második selejtezőkörében a Movistar Estudiantes - Polski Cukier Torun párharc visszavágóját - az első meccset a spanyolok idegenben 8 ponttal nyerték.

Ezen a találkozón a szoros első negyed után megléptek a lengyelek, a félidőben már meccsnull volt összesítésben (39-47), és az egyetlen pont különbségű harmadik felvonás után megint a vendégek voltak a jobbak, nem sokkal a vége előtt 17 pont is volt a különbség. Innen még visszajött 11 egységre a madridi gárda, de a büntetőket követően 84-69-re győzött a Torun, amely így 144-137-es összesítéssel kiejtette a spanyolokat.

A hazaiaknál Perl Zoltán egészen kitűnően kosárlabdázott, csereként beállva valamivel több, mint 24 perc alatt 19 pontot (6/7 dupla, 1/2 tripla, 4/7 büntető), 6 gólpasszt, 5 pattanót, 3-3 szerzett és eladott labdát, valamint személyi hibát, illetve 1 blokkot jegyzett, 26 VAL-lal pedig az egész mezőny legjobbja volt.

Fotó, Slide - fiba.basketball

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus