Dobos kihasználta kevés idejét, csapata viszont kikapott

Dobos László, a spanyol másodosztályban szereplő Coruna centere jól használta ki 7 percnyi játékidejét, a gárda azonban vereséget szenvedett.

A spanyol másodosztály, azaz a LEB Gold alapszakaszának 24. fordulójában a Leyma Coruna a mallorcai Palma Air Europa együttesét fogadta. Az első félidő még kiegyenlített küzdelmet hozott, hiszen egyetlen ponttal, 38-37-re vezetett a hazai alakulat, a harmadik felvonást azonban 14-22-re nyerte a vendég csapat, elhúztak a Corunától, és végül magabiztosan, 68-77 arányban bizonyultak jobbnak.

Dobos László 7 percnyi játéklehetőséget kapott, amely alatt 4 pontot szerzett (2/3 mezőny), volt 4 pattanója (2 támadó, 2 védő), igaz, két eladott labda is neve mellé került

Fontos mérkőzés volt ez mindkét csapatnak, hiszen a Coruna ezzel 9-13-mal áll a 10. helyen, míg a Palma 13-10-zel a nyolcadik. Fordított eredmény esetén még komoly küzdelem lehetett volna a két csapat között a legjobb 8-ba kerülésért, ám így szinte minden esélyét elvesztette a magyar center együttese arra, hogy ott legyen a rájátszásban - a Coruna még 6 meccset játszik, a Palma pedig még 5-öt, és 5-tel több győzelmet kellene szerezniük Doboséknak.

A következő körben a Coruna a tabella utolsó előtti helyezettjéhez látogat majd március 15-én, vasárnap.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus