Élőben a Falco BL-selejtezője

18:00-tól a CSM CSU Oradeával játszik a magyar bajnok, a mérkőzést az M4 élőben közvetíti - Váradi Benedek is ott lesz a pályán.

Mint arról tegnap írtunk már, ma este 18:00-tól a román bajnokot fogadja a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely együttese a Bajnokok Ligája első selejtezőkörének első mérkőzésén.

Váradi Benedek csapatkapitány a klub hivatalos honlapjának nyilatkozott a mérkőzés előtt: - Már nagyon várjuk az összecsapást. Én is ott leszek a pályán, mostanra már minden rendben van velem. Kemény párharcra számítok, nehéz jósolni előre bármit is, hiszen eddig mindenki csak edzőmeccseket játszott, de mi maximálisan, amiben tudtunk, felkészültünk az ellenfelünkből és meglátjuk, hogy ez mire lesz elég. Nem szeretnénk még és nem is szabad a visszavágót nézni egyelőre. Csak az első mérkőzés van a szemünk előtt, természetesen hazai pályán szeretnénk mindenképpen nyerni, ha lehetséges akkor minél több ponttal. Az egy-egy elleni védekezésünk és a lepattanók lehetnek a kulcsok a győzelemhez. Nagyon várjuk már, hogy újra tétmeccset játszunk a szurkolóink előtt, remélem, hogy a hétköznapi mérkőzéstől eltekintve a szokásos jó hangulat lesz a csarnokban

A meccset az M4 élőben közvetíti, a csatorna hivatalos streamje a https://www.mediaklikk.hu/m4-elo/ linken elérhető!

Az élő statisztika a Bajnokok Ligája hivatalos honlapján lesz követhető!

Fotó, Slide - falcokc.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus