Euroliga: Hanga nélkül a címvédő ellen

Ma este három találkozóval lezárul az Euroliga Top 16-os csoportkörének negyedik fordulója, s a DIGi Sport jóvoltából két rangadót itthon is élőben izgulhatunk végig a képernyő elől. Hanga Ádám sajnos kisebb sérülése miatt nem lehet ott a Laboral Kutxa színeiben az Olympiakosz ellen, de így is nagy meccs várható Vitoriában. Törökországban és Oroszországban is igen színvonalas összecsapások várhatók, úgyhogy kezdjük is a játéknap felvezetését!

E-csoport:

Anadolu Efes (török, 0-3) - EA7 Emporio Armani Milano (olasz, 2-1) (19:15)

Az Efes nem kis meglepetésre még nyeretlen a Top 16-ban, ahogy a mostani fordulót megelőzően az összes török csapat 0 százalékon állt. Viszont jó ómen lehet az otthon korábban a Milanót már amúgy is legyőző isztambuli alakulatnak, hogy a Galata és a Fener is megtörte a jeget tegnap, viszont az már kevésbé szól a hazaiak mellett, hogy a Milano Daniel Hackettel a soraiban igen masszívnak néz ki és nem lehet esélytelennek nevezni Törökországban sem. Kiegyenlített meccs várható, ahol ha kikapnak Vasziliadiszék, nagyon nehéz helyzetbe kerülnek.

Laboral Kutxa (spanyol, 1-2) - Olympiakosz (görög, 1-2) (20:30, TV: DIGI Sport 1, ÉLŐ)

A Laboral Hanga mellett San Emeterióra sem számíthat, pedig most itt lenne az esély a picit megtört Olympiakosz ellen. A címvédő három éve nem kapott ki zsinórban kettőnél többször, s a hazaiak hiányzói miatt mondható is, hogy favoritként lépnek fel Szpanuliszék Vitoriában, ahol a spanyolok messzire kerülhetnek a rájátszástól már most, ha újfent kapitulálnak.

 

F-csoport:

Lokomotiv Kubany (orosz, 1-2) - Zalgiris Kaunas (litván, 0-3) (17:00, TV: DIGI Sport 2, ÉLŐ)

A Kubany története első Top 16-os diadala után most a kötelező W-ért megy harcba otthon a Zalgiris ellen. A litvánok ugyan visszakapják Marty Pociust, de vele együtt is extra kell csapatszinten a balti együttestől még a szoros derbihez is, a kaunasiak idegenbeli bravúrja pedig a kisebb csoda kategóriájába esne a már teljes kerettel operáló Pasutyin-legénység számára.

A meccsekhez élőképes streamet ezen a linken találtok

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus