Euroliga: Hangáék a Panathinaikosz ellen játszanak

Ma este három mérkőzést is ad a DIGI Sport 2 az Euroliga Top 16-os csoportkörének második fordulójából, továbbá Hanga Ádám és a Laboral Kutxa is pályára lép, méghozzá a görög bajnok Panathinaikosz ellen. Lássuk, miért érdemes követnünk a mai rangadókat!

E-csoport:

Anadolu Efes (török, 0-1) - Unicaja Malaga (spanyol, 0-1) (19:00, TV: DIGI Sport 2, ÉLŐ)

Az Efes visszakaphatja ma Gordont és Hopsont, tehát teljes kerettel veheti fel a harcot a nagyon hullámzó Malagával, de a vendégeknél nem minden kerek, ráadásul két, a Top 16-ot vereséggel kezdő csapat méri össze tudását Isztambulban, ahol már egyszer találkoztak idén a gárdák. mivel ugyanabban a csoportban voltak az alapszakaszban is. Otthon az edzőt váltó törökök inkább tekinthetők esélyesnek, de a nyomás ott lesz a hazai környezetben Hangáéktól kikapó Unicaján is.

Laboral Kutxa (spanyol, 1-0) - Panathinaikosz (görög, 1-0) (20:30)

Honfitársunk csapata most is teljes kerettel mehet harcba a Pana ellen, melytől egyszer az alapszakaszban nagyon kikapott Cipruson a baszk alakulat, majd otthon nyertek Sergio Scariolo fiai. A görögök is szépen összeszedték magukat és felépültek sérült kulcsembereik, tehát amolyan igazi nyílt sisakos derbi várható, melyen a Barcelonát szombaton két vállra fektető Laboral akár szépen ki is használhatja, hogy végre újra lendületben van.

F-csoport:

CSZKA Moszkva (orosz, 1-0) - Zalgiris Kaunas (litván, 1-0) (17:00, TV: DIGI Sport 2, ÉLŐ)

Az oroszok és a litvánok is számtalanszor összefutottak már az utóbbi években, de bárhonnan is nézzük, ez a mai nap talán legegyértelműbb párosítása, persze a sima CSZKA-diadalhoz az is kell, hogy a többé-kevésbé komplett orosz bajnok elég energiát és koncentrációt vigyen a pályára. Az ex-Zalgiris-játékos, Sonny Weems számára különleges lehet ez a match-up, pláne mivel végre formában is van az amerikai.

Real Madrid (spanyol, 1-0) - Galatasaray (török, 0-1) (20:45, TV: DIGI Sport, ÉLŐ)

A Real egy Aldemir és Mensah-Bonsu nélküli, s egyébként Gordont, Markoishvilit, Dudley-t és Jawait is kényszerből jegelő Galatával meccselhet, úgyhogy az abszolút nyomás nélkül csatába menő török bajnok számára nem lehet elvárás még csak a szoros derbi sem. A spanyolok teljes csapattal gyakorolhatnak és immáron az egész mezőnyben egyedüli veretlenként menetelhetnek tovább.

Erre a linkre kattintva az összes mai mérkőzés élőképpel megtekinthető!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus