Hangáék a ligautolsóhoz látogatnak

Hanga Ádám és csapata, a Baskonia a spanyol élvonal utolsó helyezettjéhez, Hanga korábbi csapatához, a Manresához látogat ma 12:30-kor.

Spanyol bajnokság, alapszakasz, 24. forduló
ICL Manresa (3-19, 17.) - Baskonia Vitoria Gasteiz (16-6, 2.)  12:30

Nem túlzás azt állítani, hogy Hanga Ádámék kötelező győzelem előtt állnak, hiszen ahhoz a Manresához látogatnak, amely január 22-e óta nem nyert tétmérkőzést, összesen 3 győzelme van az egész szezonban, és olyan lemaradása van már most is a többi együttessel szemben (3 győzelemre vannak az utolsó előtti helyezettől is), hogy lényegében egy Isteni csodát leszámítva betonbiztos utolsók és így kiesők.

Hanga volt csapatának játékosállománya is jóval gyengébb, mint a Baskonia kerete, ráadásul a vitoriai együttes kezd formába is lendülni - a bajnokságban zsinórban 4 győzelmük van, ezzel felléptek a második helyre, és az Euroligában is megállították a nagy zuhanást, két sikert gyűjtöttek be egymás után. Szakadéknyi a differencia a két fél között minden tekintetben, úgyhogy függetlenül attól, kit mennyit pihentet Sito Alonso, ezt a mérkőzést be kell húznia a vendégeknek.

A meccshez élőképes streamet ezen a linken találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus