Hangáék ezúttal kikaptak a Real Madridtól

Honfitársunk csapatának a bajnokságban vissza tudott vágni a Real Madrid, Ádám a negyedik negyedben tűnt ki leginkább

Real Madrid - Laboral Kutxa 93 - 88

Hanga Ádám kezdőként 33 percet játszott, ami alatt 8 pontot dobott 3/8-as mezőnyözéssel (1/3 triplából) és 1/3-as büntetőzéssel, ezen felül volt 6 lepattanója, 3 gólpassza és 4 kiharcolt faultja is, a negatív oldalra pedig 4 labdaeladás került fel a neve mellé. 

A 24-et szóró Sergio Llull diktálta a tempót a korán kétszámjegyű előnybe kerülő madridiak számára, akik látszólag sokkal frissebbek és motiváltabbak voltak az őket ebben a szezonban már háromszor legyőző vittoriaiak ellen, pláne mivel Pablo Laso fiai számára még az alapszakasz első helye a tét, miközben a vasárnap még az Euroliga négyesdöntőjében még bronzmeccset játszó baszkok számára fix már a negyedik rájátszás pozíció hetek óta. 

A negyedik etapban aztán pont a fonalat akkora elkapó Hanga főszereplésével jött vissza látótávolságon belülre a Laboral, ám higgadt tudott maradni Gusatvo Ayon (21 pont, 14 lepattanó, 6 gólpassz, 39-es VAL) és csapata, így nem adott már érdemi esélyt a címvédő a Causeurt újfent nélkülöző vendégeknek.

A Laboral legközelebb vasárnap játszik, méghozzá a Manresa ellen, hazai környezetben, 12:30-tól a spanyol alapszakasz záró fordulójában.

A Real legjobb dobói: Llull 24/6, Ayon 21, Reyes 13, Carroll 11/3
A Laboral legjobb dobói: M. James 17/6, Bertans 13/6, Adams 13/3, Buruszisz 12

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus