Hangáék sorozatban negyedszer kaptak ki az ACB Ligában

A Laboral Kutxa a Tenerife otthonában is kikapott, ezzel tovább nőtt a szakadék a dobogósok és Ádámék közt a spanyol bajnokságban

Iberostar Tenerife - Laboral Kutxa 93 - 80

Hanga Ádám kezdőként 29 percet játszott, ami alatt 6 pontot dobott, 6 lepattanót szerzett, volt 1 gólpassza, 3 szerzett labdája és 9 kiharcolt faultja, s mindössze 1 labdát adott el, mezőnyből viszont gyengébben dobott a megszokottnál (1/7, ezen belül 0/4 triplából), a büntetővonalról pedig 4/6-tal zárt. 16-os VAL-jával a vendégek második leghasznosabbja volt a 17-es VAL-lal záró Darius Adams mögött.

A péntek este végletekig kiélezett Euroliga-mérkőzést nyerő Perasovic-legénység a Causeur - Shengelia páros nélkül nem tudott elég energiát és figyelmet fordítani a megint bombaformában játszó Nicholas Richotti vezette Tenerife elleni derbire, így végig az eredmény után futott honfitársunk csapata és simán ki is kapott. A második negyedet 28-8-ra hozta a vendéglátó, így sorozatban negyedszer kapott ki a bajnoki alapszakaszban a vitoriai gárda, ám a negyedik helyét még így is őrzi a 18 csapatos mezőnyben.

A Laboral legközelebb csütörtökön játszik, méghozzá 20:00-tól Bambergben az Euroligában, majd vasárnap 12:30-tól a Zaragozát fogadja a spanyol bajnokságban.

A Tenerife legjobb dobói: Richotti 19/3. D. White 17/12, San Miguel 17/6
A Laboral legjobb dobói: Adams 24/12, M. James 14/6, Planinic 8

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus