Hiába Pongó Marcell nagy játéka az alsóházi rangadón

Noha a fiatal magyar légiós nagy rohamot vezényelt a negyedik etap elején, végül kikapott közvetlen riválisának otthonában az Orange Academy

Pongó Marcell és klubja, a német élvonalban szereplő Ulm "farmcsapata", az Orange Academy ma este az egyik közvetlen riválisa, az Ehingen Urspring otthonában lépett pályára a Pro A-ban (német második liga), ahol egy igencsak hullámzó derbi végén, összességében sima végjáték után kapott ki, így továbbra sem tud elkerülni a kieső zónából.

Az első etapban magát jól tartó, majd a második negyedben nagyon mélyre kerülő Janssen-alakulat éppen a 20 éves magyar hátvéd főszereplésével tudott fordítani 75-76-nál a záró 10 perc elején, de innentől elfogyott minden lendület a vendégekből és 94-81-re alul maradtak, így már - mai ellenfelével egyetemben - 5-16-os mérlegével hármas holtversenyben áll a Bundesliga 2. utolsó három, azaz 14-16. helyen honfitársunk csapata.

A legkisebb Pongó-fivér kezdőként majd 30 percet kapott, ami alatt 18 ponttal (6/14 mezőnyből, 4/6 triplából és 4/6 büntetőből), 5 lepattanóval, 7 gólpasszal, s 3 eladott labdával zárt.

Az ulmi-farmcsapat másik magyar fiatalja, Fazekas Máté ezúttal sem volt a mérkőzésre nevezettek közt.

Fotó - VinkoGroup facebookoldala

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus