Perl újra nyerőember volt, megvan az első győzelem!

Egy kicsit döcögösebb kezdéssel is, de az újfent remeklő Perl Zoltán hasznos játékával, végül magabiztosan hozta a kötelezőt a Treviso

Serie A2 play-off, nyolcaddöntő, 1. mérkőzés:
DeLonghi Treviso - Lighthouse Trapani  86 - 74  (25-20, 22-20, 19-17, 20-17)

Bár szinte végig uralta az összecsapást a Treviso, a vendégek a vártnál talán kicsit jobban megizzasztották Perléket. Fiatal honfitársunk majd 3 negyeden keresztül ragyogóan, szinte hibátlanul kosarazott, jelentős részben az ő sokoldalúságának és harcosságának volt köszönhető, hogy a házigazda fokozatosan felőrölte a szívós szicíliai gárdát. A találkozó hajrájára Perl is kicsit elfáradt, ekkor már nála is becsúsztak apróbb hibák, de ez utolsó negyedben már nélküle is behúzták a meccset a hazai kékek.                                           

A zárónegyedben a Treviso másik légiósa Jesse Perry brillírozott, és az amerikai ellenállhatatlansága révén végül magabiztos lett az első győzelem. A folytatásra sem kell sokat várnunk, holnapután újra benépesedik a Palaverde, és újfent egymásnak feszül a két csapat, de az előny már Perléknék van.    

Perl Zoltán a kezdőötös tagjaként  28 percet játszott, ezen idő alatt 12 pontot szerzett (5/10 a duplákból és 0/1 a triplákból, 2/2 a büntetővonalról), leszedett 3 lepattanót (2 védő, 1 támadó), volt 5 asszisztja, 2 kiharcolt  és 1 beütött faultja, valamint 1 labdaeladása, 2 labdaszerzése és 1 blokkja (17 VAL).

A DeLonghi Treviso legjobb dobói: Perry 21/3, Perl Zoltán 12, Saccagi 12/12

A Lighthouse Trapani legjobb dobói: Viglianisi 16/12, Crockett 15/3, Renzi 10, Mays 10/3

A három győzelemig tartó párharc állása 1-0 a DeLonghi Treviso javára, a második mérkőzés május 2-án kedden 20.30-tól szintén a Trevisóban kerül megrendezésre.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus