Pongó Marcellék újra győztek

Hullámzó, de végig szoros meccsen győzött az OrangeAcademy, amely az utolsó szalmaszálba kapaszkodik - Pongó Marcell 12 pontot, 9 pattanót és 6 gólpasszt ért el.

A német másodosztály alapszakaszának 27. fordulójában az utolsó előtti, 15. helyen álló OrangeAcademy a PO-ért hajtó, kilencedik helyen álló Kirchheim vendége volt. Az összecsapás végig szoros volt, hol az egyik, hol a másik gárda húzott el pár ponttal, a végjáték azonban a vendégeknek sikerült jobban, akik végül 88-82-re győztek.

A weissenhorni alakulat magyar játékosai közül Fazekas Máté nem volt nevezve, Pongó Marcell viszont kifejezetten sokoldalúan kosarazott - 12 pontja (6/9 dupla, 0/3 tripla, 0/1 büntető) mellett volt 9 pattanója és 6 gólpassza is, így 3 eladott labdája (és egy személyi hibája) ellenére is 17 VAL-t szerzett.

Az Ulm fiókcsapata ezzel a sikerrel 6-21-re módosította mutatóját, egyetlen győzelemre van a már nem kieső Ehingentől (7-20) - érdekesség, hogy az utolsó Baunach is győzött, így 6-21-es mérleggel rendelkeznek ők is, ez a három gárda még óriási csatát fog vívni az utolsó három játéknapon a bennmaradásért.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus