Rosco Allen két győzelemre vezette a héten csapatát

A magyar válogatott játékosa egy parádés és egy nagyon hasznos meccsen van túl, a Niigata Albirex három eheti mérkőzéséből kettőt megnyert.

A japán élvonalban szereplő Niigata Albirex három mérkőzést játszott le ezen a héten.

Az első, hétközi összecsapáson a középcsapatnak számító Toyota Alvark Tokyo volt a Niigata ellenfele, és némi meglepetésre 84-76-ra győzött a vendég Albirex, nem kis mértékben Rosco Allennek köszönhetően. A magyar válogatott erőcsatára 24 pontos (8/16 dupla, 1/4 tripla, 7/9 büntető), 13 pattanós dupla-duplája mellett 4 gólpasszt, 1 szerzett és 2 eladott labdát, illetve 1 blokkot jegyzett, így 38 VAL-lal végzett.

A második találkozón, a tegnapi nap folyamán a keleti csoport egyik sereghajtója, a Levanga Hokkaido Sapporo volt a Niigata ellenfele, és ezúttal is nyert az Albirex csapata, most 77-68 arányban. Rosco ennek a győzelemnek is tevékeny részese volt 10 pontos (4/11 dupla, 0/2 tripla, 2/3 büntető), 12 lepattanós dupla-duplájával, ami mellé megint 4 gólpassz, 1 szerzett és 2 eladott labda, valamint 1 blokk társult összesen 18 VAL-ért.

Magyar idő szerint ma hajnalban aztán másodjára is megmérkőzött egymással a Hokkaido és a Niigata, és ezúttal visszavágott a vendég Hokkaido, 82-76-ra nyert a sapporoi alakulat. Rosco ezúttal 25 percet töltött a pályán, ami alatt 13 pontot (3/7 dupla, 2/2 tripla, 5/6 büntető), 6 pattanót és 2 eladott labdát rakott a közösbe 12 VAL-ért.

 

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus