Újabb súlyos vereséget szenvedett az Olaj

A Szolnoki Olaj KK az AEK Athén után az MHP Riesen Ludwigsburg otthonában is nagyarányú vereséget szenvedett, gyakorlatilag egy negyed alatt elszálltak a győzelmi esélyek - végül 99-56-ra kapott ki Sztojan Ivkovics csapata.

Bajnokok Ligája, E-csoport, 3. forduló
MHP Riesen Ludwigsburg (német, 1-2) - Szolnoki Olaj KK (magyar, 1-2) 99-56 (28-11, 20-16, 22-20, 29-9)

Ludwigsburg: Washpun 4, McCray 6, Cotton 18/6, Martin 8, Thiemann 19.
Csere: Gonzalvez 2, Boone 5, Toppert 12/6, Cooley 20, Loesing 5/3.

Szolnok: Kinney 5/3, Vojvoda 15, Popovics 2, Boriszov 13/3, Wright -.
Csere: Barnies 13/12, Eilingsfeld 5/3, Wittmann -, Tóth 3, Rudner -.

A meccs teljes statisztikáját ezen a linken eléritek!

Nem sokáig volt izgalmas ez az idegenbeli BL-meccs sem, ugyanis a Szolnok pocsékul támadott, de még a büntetők sem mentek, Wright és Barnies összesen négyet hagytak ki ebből az első percekben. A németek is nehezen lendültek bele, de Barnies 5. perc elején szerzett triplájánál már 8-3-ra vezettek. Thiemann, Toppert és Cooley révén kezdet felpörögni a hazaiak, már az első negyed végére megvolt a 17 pontos német előny, innentől kezdve pedig két negyeden keresztül gyakorlatilag csak tartotta a különbséget a Ludwigsburg, 20 pontnál jelentősen közelebb nem tudott jönni az Olaj.

Barnies beemelt pár triplát, Boriszov kapkodta még magát, illetve Vojvoda volt eredményes betörések után, de a vendéglátók végig vigyáztak arra, hogy még csak véletlenül se legyen ebből egy komoly meccs. Az utolsó játékrészben aztán még rápakolt egy kicsit a Ludwigsburg, elkezdték javítani a kosárkülönbségüket, az Olaj pedig valószínűleg már a hétvégi, ZTE elleni meccsre koncentrált. Még egy 20-ast rátettek az előnyükre a németek, így végül ők is 43 ponttal verték a Szolnokot, ahogyan az AEK Athén két hete - a végeredmény 99-56 lett.

Foto, Slide - basketballcl.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus