Újra nyertek Vojvodáék

A Varese ellen jól hajrázott, és nyert újra a Reggiana, Vojvoda hasznos játékkal  járult hozzá a fontos győzelemhez.

Serie A alapszakasz, 10. forduló:

Grissin Bon Reggio Emilia - Openjobmetis Varese   81 - 74

Vojvoda Dávid az első negyed 6. percében csereként szállt be a mérkőzésbe, összesen 18 és fél percet játszott, ezalatt 6 pontot dobott (2/7 mezőnyből, közte 1/5 a tripla, és 1/2 büntetőből), leszedett 6 lepattanót, 2 labdát szerzett, kiharcolt 1 faultot, volt 1 asszisztja, míg a negatív oldalon  1 személyi hiba szerepelt (9 VAL). 

Honfitársunk múlt heti sérülése szerencsére nem bizonyult komolynak, így ma este az ex-szolnoki bedobó is ott lehetett társaival a Varese elleni bajnokin. Szükség is volt Voja játékára, mert válogatottunk ma ugyan nem brillírozott, de a hasznos mezőnymunkában is élen járva, fontos szerepet játszott abban, hogy bár ezúttal is döcögött a hazai piros-fehérek szekere, de a play-off szereplés szempontjából létfontosságú két pontot tartott otthon a Reggio Emilia. Pedig nem indult könnyen, az egykori BEK-győztes vendég Varese a remekül játszó Jason Clark vezetésével, ez első két negyedben kontrollálta a találkozót. Vojvodáék szerencséjére a látogatók lendülete a 3. negyedtől kezdve fokozatosan fogyott el, és a Varese amerikai légiósainak egyre öncélúbbá váló játékát kihasználva a hajrában behúzta a hazai győzelmet a Vojvoda-alakulat.

Reggio Emilia legjobb dobói: S.Fontecchio 19/9 , D.Johnson-Odom 16/9 , R.Upshaw 11/6

Varese legjobb dobói: J.Clark 23/9 , S.Vene 13/6 , J.Mayo 9

Vojvoda Dávid és a Grissin Bon Reggio Emilia legközelebb, a Serie A 11. fordulójában, december elsején, vasárnap 18.30-as kezdéssel Milánóban, az euroligás Armani  Milano vendékent szerepel majd.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus