Vojvoda remeklése sem volt elég a Reggiana győzelméhez

Csereként beállva is csapata egyik legjobbja volt Vojvoda Dávid, de parádés produkciója is kevés volt, újra kikapott a Reggio Emilia.

Serie A, alapszakasz, 2. forduló:

Grissin Bon Reggio Emilia - Dolomiti Energia Trentino 76-84

Vojvoda Dávid csereként, az első negyed 7. percében mutatkozott be hazai közönség előtt Reggio Emiliában. Honfitársunk összesen 19 perc 59 másodpercet tölthetett a pályán második olasz bajnokiján, ezalatt 13 pontot (duplából 2/4, triplából 3/6) tett a közösbe, volt  4 lepattanója és 4 személyi hibája (10 VAL).

Ma sem volt messze a siker, de ma is vereséget szenvedett Vojvoda Dávid Reggio Emiliája, és ahogy az első fordulóban, úgy ma is egy EuroCup reprezentáns, a Trento orozta el a két pontot Vojáék elöl. Válogatott erősségünkre így sem lehetett panasz, ezúttal is a cserepadról indulva, limitált játékidővel tudott extra teljesítményt nyújtani, nem rajta múlott, hogy végül nem lett meg az áhított hazai győzelem. Három negyeden keresztül pedig jól alakultak a dolgok a hazaiak szemszögéből, azonban a negyedik negyed tragikusan indult, és a 19-2-es trentói roham el is döntötte a találkozót, így Reggio Emiliában továbbra is várják a szezon első bajnoki győzelmét.

Reggio Emilia legjobb dobói:  J. Owens 17, Vojvoda Dávid 13/9, G. Mekel 12.

Trento legjobb dobói: J. Blackmon 21/6, A. Mezzanotte 17/12,  J. Knox 16.

Vojvoda Dávid és a Grissin Bon Reggio Emilia legközelebb a Serie A 3. fordulójában, október 6-án, vasárnap 17.30-tól az Acqua San Bernardo Cantú vendégeként lép fel a PalaDesióban.

Fotó: Basketinside.com/Flick

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus