A Barca megnyerte első Hanga nélküli meccsét

A katalánok egy nem túl közönségszórakoztató találkozón 6 ponttal nyertek a UCAM Murcia otthonában a spanyol bajnokság alapszakaszának 21. fordulójában.

A spanyol bajnokság alapszakaszának 21. fordulójában a 13-7-es mérleggel a negyedik helyen álló FC Barcelona Lassa a 10-10-es mutatóval a 10. pozíciót elfoglaló UCAM Murcia vendége volt ma este.

A katalán kirakatcsapat lényegében végig vezetett, bár nagyobb különbségre csak a mérkőzés legvégén tudott szert tenni, és a játékát nem teszi ki az ablakba a Barca sem, ezt a 55-61-es végeredmény és a 22-26-os félidei állás is mutatja. A 33. percben ráadásul egyenlített is a Murcia (45-45), itt azonban jött a mérkőzés két legjobb Barca-játékosa, Victor Claver és Ante Tomic, nekik és Petteri Koponen pontjainak köszönhetően megint a vendégek jutottak előnyhöz, és a végjátékban már nem volt kérdés a győztes kiléte.

Mint arról tegnap este írtunk már, Hanga Ádám bal térde megsérült a Zalgiris ellen, 4-6 hetes kihagyásra kényszerül emiatt, így természetesen ezen a találkozón sem tudott pályára lépni.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus