A veretlen Litvániával meccsel Spanyolország

Argentína-Brazília dél-amerikai rangadó 19:15-től, majd a spanyolokat is legyőzné Litvánia - hajnalban pályára lép Horvátország.

B-csoport

A játéknapot 19:15-től Argentína és Brazília kezdi, a két dél-amerikai ország csatája pedig mindig különlegesnek számít. Ginobiliék természetesen esélyesebbek, de a litvánok elleni vereség alkalmával megmutatkoztak a gyengeségeik is, igaz, kérdés, hogy a nagy szívvel, nagy akarattal, de kevesebb dörzsöltséggel és kisebb játéktudással rendelkező brazilok ezt mennyire tudják kihasználni. 

Éjféltől aztán jön egy másik kőkemény rangadó, ahol a még veretlen Litvánia mérkőzik az eddig hatalmas csalódást keltő és az életéért játszó spanyol válogatottat. Gasolék két szoros vereség után Nigéria ellen is kis híján megégtek, így pedig Valanciunasék ellen most nem számítanak esélyesnek - persze a potenciál továbbra is nagy a hispánokban, ha összeszedik magukat, bárkit meg tudnak verni. Ha kikapnak, valós veszélybe kerül a továbbjutásuk, sőt...

Hajnalban már egyszerűbb lesz a helyzet, Horvátország számára kötelező a győzelem Nigériával szemben és ha ezt megteszik Saricék, be is biztosítják továbbjutásukat.

A menetrend:

19:15 - Argentína-Brazília (ÉLŐKÉPES STREAM)
00:00 - Spanyolország-Litvánia (ÉLŐKÉPES STREAM)
03:30 - Horvátország-Nigéria (ÉLŐKÉPES STREAM)

Az élőképes streamek a mérkőzések kezdetekor indulnak!

Fotó: FIBA.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus