Alekszics: Nem bírtuk el a nyomást

Szombat este, az Adria Liga első fordulójában egy nagyon sok hibával, kevés ponttal tarkított mérkőzésen nyert a Partizan a Tiszaligetben a Szolnoki Olaj KK ellen. Az összecsapást követően természetesen elmondta véleményét a két mester, Dusko Vujosevics és Dragan Alekszics, valamint egy-egy játékosuk, Milenko Tepics és Keller Ákos.

Dusko Vujosevics, a Partizan vezetőedzője: Elégedett vagyok a mai meccsen látottakkal, büszke vagyok a játékosaimra. Nagyon sok problémánk van, hiszen pénzügyi gondokkal küzdünk, Edo Muricot hiába igazoltuk le, a játékengedélye még nem érkezett meg, Andrija Milutinovics és Dragan Miloszavljevics pedig még a sérüléseikből épülnek fel. A Szolnok már kétszer is megvert minket itt, szerintem ők voltak az esélyesek a meccs előtt, és ezt ők nem bírták el, mi pedig nagyon akartuk a sikert. Maximálisan koncentráltunk, és még egyszer mondom, nagyon elégedett vagyok. Pénzünk nincs, úgyhogy csak a saját értékeinkből tudunk építkezni, ez viszont a legnagyobb motiválóerő számunkra.

Milenko Tepics, a Partizan játékosa: Nagyon nehéz mérkőzés volt, hiszen az első meccs volt a szezonban. Sok sérültünk és problémánk van, de összességében megérdemeltük a sikert, szerintem nehezebben is jött össze, mint kellett volna. Nagyon jól ment a felkészülés, és jelenlegi állapotunkhoz képest jól is játszottunk, tőlünk most még ez nagyjából a maximum. Nagy győzelem volt ez számunkra.

Dragan Alekszics, a Szolnoki Olaj KK vezetőedzője: Gratulálok a Parizannak, megérdemelten nyertek. Először voltunk mi az esélyesek ellenük, és ezt nem reagáltuk le túl jól, nem tudtuk elviselni ezt a terhet. Emellett Ákost (Szerk.: Keller Ákos) is hamar elvesztettük fault problémák miatt, nagyon sok volt a buta eladott labdánk, és több könnyebb dobást is hibáztunk, így nem lehet megnyerni egy ilyen találkozót.

Keller Ákos, a Szolnoki Olaj KK játékosa: Először is szeretnék gratulálni a Partizannak. Nagyon rosszul kezdtük az első negyedet, és ugyanezt megisméltük a második félidő elején, a harmadik felvonásban is, gyorsan 10 pontos hátrányba kerültünk. Megmutattuk a meccsen azt is, hogy ha rendesen odatesszük magunkat, és egységesen tudunk játszani, akkor partiban tudunk lenni ilyen csapatokkal is, fel is jöttünk 4 pontra, de itt volt 1-2 eladott labdánk, így nem tudtunk fordítani.

Foto, Slide - Kezdo5.hu, Hegedűs Róbert

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus