Hanga Ádám a Barcelonánál folytatja pályafutását

Egyes hírforrások szerint a Barcelona megegyezett a Laboral Kutxával, Hanga Ádám a gránátvörös-kékek játékosa lesz a következő idénytől.

Nikos Varlas (Eurohoops) jelentette, hogy értesülési szerint Hanga Ádámot igazolta Alex Abrines helyére a Barcelona - a gránátvörös-kékek megegyeztek a Laboral Kutxával a magyar kiválóság kivásárlási áráról. A hírek szerint a vitoriai klub készpénzt kap Hangáért, plusz a focit is belekeverték a dologba - a Deportivo Alavest és a Laboralt is Josean Querejeta birtokolja, így előbbiek egy vagy két játékost kapnak a Barca focicsapatától. (Nem teljesen szokatlan az ilyen üzlet, az idei drafton elkelő Furkan Aldemirért három focistát adott 5 évvel ezelőtt a Galatasaray a Karsiyakának egy török forrás szerint, bár Varlas a cikkében azt írja, hogy ez az első ilyen alkalom, hogy egy kosarasért focistákat adnak.)

A hírek szerint az utóbbi napokban szép csendben tárgyaltak Hangáék a Laboral Kutxával a megegyezésről - 10 napja volt már szó a Barcelona érdeklődéséről, mostanra realitássá is vált a dolog. Az európai szinten is klasszisnak számító swingman többéves szerződést köt állítólag a Barcával, de minden nyáron lesz benne NBA kilépési lehetőség.

Ezúton is gratulálunk Ádámnak, hogy Európa egyik legjobb és egyik legnagyobb múltú csapatában folytathatja!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus