Hanga Ádám a Real Madridban folytatja

Hivatalos oldalán jelentette be a magyar válogatott kosaras szerződtetését a madridi klub.

A Real Madrid a hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződtette Hanga Ádámot, a következő idénytől kezdve náluk folytatja a magyar válogatott klasszis, és 2+1 éves szerződést írt alá.

Hanga Ádám a Nemzeti Sportnak adott interjút a csapatváltása kapcsán:

– Meg vagyunk döbbenve…

– Nos, én magam sem tudom még elhinni, ami velem történt – mondta a Nemzeti Sportnak vidám hangon a 32 éves Hanga Ádám, aki néhány nappal azt követően, hogy a Barca bejelentette, felbontotta egyébként 2022-ben lejáró szerződését, kettő plusz egy évre aláírt a katalánok ősi riválisához, a Real Madridhoz.

– Akkor mondja el, hogyan is történt, mert alighanem nagyon sokan kíváncsiak arra, hogy a tizenkilencszeres spanyol bajnoktól hogyan került a harmincötszörös bajnok, tízszeres Euroliga/BEK-győztes gárdához!

– Megpróbálom röviden, bár erről egy napig beszélhetnék… Egy évem még hátravolt a szerződésemből, ám a bajnoki cím után néhány nappal a vezetőség jelezte, tárgyalni akar velem is, ahogyan előtte már több csapattársammal megtette.

– Számított arra, amit hallott?

– Tulajdonképpen igen, mert mindannyian tudtuk, akik a Barcelonánál dolgoztunk, hogy menedzsmentváltáson esik át a klub, s újra akarják tárgyalni a szerződéseket. Én is sejtettem, hogy alighanem csökkenteni akarják a pénzemet. Ehelyett jelezték, nem számítanak rám a jövőben.

A teljes interjú ide kattintva olvasható.

 

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Fotó: realmadrid.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus