Hanga tartozásának a felét fizette ki a Baskonia?

Az El Mundo Deportivo értesülései szerint Hanga Ádám csak a felét kapta meg annak a 200.000 eurónak, amivel tartozott neki a Baskonia.

Hanga Ádám a mai hírek főszereplője a spanyol kosaras sajtóban. Eredetileg az El Mundo Deportivo adott ki egy cikket, amiben azt írták, hogy a magyar játékos feljelentette a Baskonia Vitoria Gasteizt, amiért 200.000 euro körüli összeggel tartoznak neki. Erre annyival reagált nemrég a csapat, hogy hivatalos közleményben azt írták, a 2016/17-es bérét kifizették Hangának.

Az El Mundo azonban nem késlekedett, azonnal reagált egy új cikkben, amelyben azt írták, hogy ma pontosan 17:19-kor kapott Ádám 100.000 eurót a Baskoniától (tehát órákkal később, mint hogy megjelent volna az eredeti cikk), de ez sem fedezi a teljes elmaradást a magyar klasszis felé. A cikk szerint egyébként röviddel azelőtt jelentette fel a Baskoniát Hanga eredetileg, hogy aláírta volna új, 3 éves szerződését a klubbal, és azt is megemlítik, hogy a viszony kifejezetten hűvös a klub, illetve Ádám között, csak e-mailben kommunikálnak a két fél képviselői.

Foto, Slide - acb.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus