Perlék kiütötték a Chietit

Perl Zoltán sokat játszva volt részese csapata kiütéses sikerének, győzelmével a Treviso utolérte a listavezető Virtus Bolognát.

LNP Serie A2 alapszakasz, keleti-csoport 24. forduló:

De Longhi Treviso - Proger Chieti   80-47

Imponáló magabiztossággú, fölényes hazai győzelmet ünnepelhetett a bajnoki mérkőzésen Trevisóban ma debütáló Perl Zoltán. Zoli újra sokat játszott, és ami legalább ilyen fontos, sokat vállalkozhatott (ma inkább kevesebb, mint több sikerrel), hiszen jól láthatóan már bíznak benne a társai, és nem kérdés, hogy újdonsült csapata egyik fő "megoldóembere" lehet.

Ma nem kellett túlságosan megizzadnia a feljutásért harcoló trevisóiaknak, már a kezdetektől a kezükbe véve az irányítást Perlék egy fantasztikus második negyedet repesztve hamar eldöntötték a maguk javára az összecsapást. Pillastrini mester az utolsó negyedben már a cseréket játszatta, és a hazai keret mind a 12 játékosa lehetőséget kapott, de a rendkívül indiszponált és pontatlan vendég gárda még így sem úszta meg a súlyos verést. Győzelmével a Treviso vesztett pontok tekintetében utolérte a tegnap Veronában botló éllovast, a Virtus Bolognát, és megerősítette helyét a tabella 2. helyén.

Perl Zoltán az elős negyedben beállva 25 percet játszott, ezen idő alatt 6 pontot szerzett (2/8 a duplákból és 0/1 a triplákból), leszedett 5 lepattanót (3 védő, 2 támadó), volt 4 asszisztja , 4 kiharcolt  és 1 beütött faultja, valamint 1 labdaeladása (9 VAL).

Perl Zoltán és a De Longhi Treviso legközelebb a Serie A2 alapszakaszának 25. fordulójában egy hét múlva, március 12-én vasárnap 18.00-s kezdéssel az OraSi Ravenna gárdájához látogat.

A De Longhi Treviso legjobb dobói: Ancelotti 14, La Torre 13/3, Rinaldi 11/3

A Proger Chieti  legjobb dobói: Fallucca 11/9, Golden 7, Mortellaro 7.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus