Euroliga: Barcelona - Milano rangadó a TV-ben!

Ma este két találkozóval zárul le az Euroliga Top 16-os csoportkörének 6. fordulója, s az est fénypontjának számító Barcelona - Olimpia Milano rangadót a DIGI Sport jóvoltából itthon is a TV-képernyők előtt izgulhatjuk végig. A játéknap másik, Isztambulban rendezendő összecsapása is komoly küzdelemmel és magas színvonallal kecsegtet a CSZKA Moszkva látogatása miatt, nézzük is, mit érdemes tudnunk elöljáróban erről a két párosításról!

E-csoport:

FC Barcelona (spanyol, 5-0) - EA7 Emporio Armani Milano (olasz, 3-2) (20:45, TV: DIGI Sport 2, 22:30-tól)

A spanyolok egyedüli veretlenként a mezőnyben még jobban leszakíthatják csoportbeli riválisaikat és amennyiben megszerzik sorozatban 17. Top 16-os diadalukat is, úgy óriási lépést tesznek a rájátszás felé. Maciej Lampe ugyan nincs a katalánoknál, ám a palánk alatt kicsit vékonynak tűnik az olasz gárda is, mely Giglit most adta kölcsön, így rá már nem számíthat Banchi mester. A Király Kupa döntőjét szűken elvesztő Barca minden bizonnyal igyekszik minél hamarabb döntésre vinni a dolgot, de mára már lett annyira masszív gárda a milánói, hogy ne lehessen leírni a Palau Blaugranában sem.

F-csoport:

Galatasaray (török, 2-3) - CSZKA Moszkva (orosz, 4-1) (19:30)

A Galata a Markoishvili, Jawai, Gordon, Dudley négyesre még most sem számíthat, viszont a többiek mind egészségesek és már van annyira összeszokott társaság az isztambuli, hogy a Hinest most is kényszerből jegelő moszkvaiak ne legyenek toronymagas favoritok az otthonukban. A vendégek is egyre kiegyensúlyozottabbak, ráadásul ha csoportelső akar lenni a CSZKA, akkor nincs mese, hoznia kell ezt a derbit Törökországban is. Igen jó meccset várhatunk, ahol sok múlik majd az Arroyo, Hairston, Erceg, Mensah-Bonsu, Aldemir ötösfogat aktuális formáján.

A meccsekhez élőképes streamet ezen a linken találtok

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus