A belgrádi "belháború" újabb fejezete

Tegnap este újabb fejezettel bővült a két belgrádi együttes, a Partizan és a Crvena Zvezda eddig sem szegényes közös múltja, ami a balhékat illeti. A szerb bajnokság döntőjének első meccsén estek egymásnak ököllel a játékosok - a találkozót összesen hat ember fejezte be a pályán.

A negyedik negyedben 69-64-re vezetett a Zvezda, 8:20-szal a mérkőzés vége előtt azonban elszabadultak az indulatok. A két csapat nagy részét kiállították a verekedés miatt, a Partizantól összesen három ember maradhatott a parketten, míg a Zvezdától öten. Közben balhé tört ki a lelátón is - ez a kevésbé meglepő -, a pályán pedig 1-1 játékos kipontozódott, így a szerb bajnokság döntőjének első meccsét hat ember fejezte be a pályán. Az ütközetet 97-88-ra a "vörösök" nyerték, ezzel 1-0-ra vezetnek.

Valószínűleg lesz utózöngéje a történetnek. Annyi biztosnak tűnik, hogy több játékost is el fognak tiltani, főleg a két felbújtó, DeMarcus Nelson és Nikola Milutinov esélyes erre - mindketten provokáltak, utóbbi ütött többször is, míg Nelson a lábánál fogva emelte ki ellenfelét és "dobott" egy ippont.

Itt a végjáték a megfogyatkozott csapatok között:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus