Vajon sikerül kiegyenlíteniük Hangáéknak?

A szerdai szenzációs rangadó után ma az egyenlítés reményében lépnek parkettre Hanga Ádámék a Barcelona ellen az elődöntő negyedik mérkőzésén!

Laboral Kutxa – FC Barcelona
2016. június 10. – 20:30

Az előző összecsapáson sokáig emlékezetes, parádés végjátékkal – Hanga Ádámmal a főszerepben - menekült meg a kieséstől a Laboral Kutxa, ez pedig fokozhatta a baszkok önbizalmát, hogy az esti, negyedik mérkőzést is behúzzák. Amennyiben a Barca ma sem tudja kellőképpen ráerőltetni agresszív védekezését a Laboral Kutxára, úgy újfent közelebb lopakodhatnak a lepattanócsatában is Jannisz Burusziszék. Sok múlik azon, mennyire tudja ismét felvenni a tempót a Mike James-Darius Adams kettős Tomás Satoransky-val. Szintén kulcstényező lehet a periméter játék, amelyben legutóbb Velimir Perasovic legénysége jócskán felülkerekedett riválisán. Bár Hanga Ádám támadó oldalon szolídabb teljesítménnyel szolgált az elmúlt mérkőzésen, ám ezt bizonyára mindenki elfelejtette, aki látta az életben maradáshoz szükséges nem mindennapi asszisztját. Honfitársunk fontos megmozdulásaira, az Alex Abrines-Sztratosz Perperoglu páros fékentartására azonban ma is égető szüksége lesz csapatának. Nem kérdés, hogy a palánkok alatt brillirozó Buruszisz védelme jelenti a legnagyobb kihívást a gránátvörös-kékeknek – Samardo Samuels mellett Ante Tomic sem tud mit kezdeni a görög óriással, aki a 6,75-ös vonal mögül is hatékonyan tüzel. 

A szerdai eredmény ellenére sem vehetik félvállról a baszkok Juan Carlos Navarróékat, akik minden bizonnyal nem szeretnének egy mindent eldöntő, ötödik mérkőzést már. Ha a Laboral Kutxa ismét lépést tud tartani ellenfelével a festékben és eladott labdái mellett kontrollálja támadójátékát is, úgy kiegyenlíthet a párharcban.

HAJRÁ HANGA, HAJRÁ MAGYAR KOSÁRLABDA!

A mérkőzés az alábbi linken élőképpel követhető!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus