Kérdezd Perl Zoltánt!

Az Orlandina Basket és a Kezdő5 közös akciójában az itthoni rajongóknak is lehetősége nyílik arra, hogy magyarul kérdezzék Perl Zoltánt.

Megtisztelő lehetőséget ajánlott honlapunknak a Serie A-ban szereplő Betaland Capo d'Orlando, amely nem mellesleg válogatott büszkeségünk, Perl Zoltán olaszországi munkaadója is egyben. Sebastiano Ilardi, az itáliai klub sajtófőnöke azzal fordult szerkesztőségünkhöz, hogy az Orlandina Basket örömmel várja nemrég indított #askZozo kampányukhoz a magyarországi olvasók és rajongók kérdéseit, természetesen magyarul, és ezen kérdéseket a későbbiekben Zozo egy videóüzenetben válaszolja majd meg.

Természetesen örömmel csatlakoztunk a felkéréshez, és most arra bíztatjuk olvasóinkat hogy az #askZozo hashtag használatával (ez azért fontos, mert ez fogja egybegyűjteni a különböző helyekről érkező kérdéseket) bátran és bármiről kérdezzenek Perl Zoltántól! Legyen az kosárlabda, a válogatott, karrier, vagy a kosárlabdán kivüli élet, Olaszország, Capo d' Orlando, tervek, vágyak, élmények, szóval csak bátran bármiről, és Zoli ezeket reményeink szerint mind megválaszolja majd egy videóüzenetben, amelyet természetesen szintén közlünk majd. A Zolinak szánt kérdéseket az #askZozo hashtag használatával a Facebookon, a Twitteren és az Instagramon is feltehetitek.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus