A Barcelona a Gran Canaria otthonában is kikapott

Egyelőre szerencséje sincsen Hanga Ádám csapatának, a még mindig a magyar légiós nélkül felálló katalánok az utolsó pillanatban kaptak ki.

Euroliga, alapszakasz, 2. forduló

Herbalife Gran Canaria (spanyol) – FC Barcelona Lassa (spanyol) 87-86

Hanga távollétében mezőnyvédekezésben megint voltak komolyabb gondjai az évek óta a Final Fourba jutástól nagyon messze lévő, tavaly még a rájátszásról is simán lemaradó Barcelonának, mely hiába kezdett egy 26 pontos negyeddel és vezetett nyolc ponttal 10 perc után, a Pesics-tanítványok ugyanennyit kaptak a második etapban a 8/18-as triplázással igen jól teljesítő hazaiaktól, így félidőben egál volt az állás.

A fordulás után a 8/10-es mezőnymutatóval 24 egységig jutó Kyle Kuric vezetésével próbált nagyobb tempót diktálni és elszakadni a Barca, de a hajrára sem tudta leszakítani a 19-et szóró Christopher Evans húzta Euroliga-újoncot. A gyengébb napot kifogó Singleton egálnál csak az egyik büntetőjét dobta be, a másik oldalon viszont Hannah mindkét dobását értékesítette a vonalról Singleton faultja után négy másodperccel a lefújás előtt, majd az utolsó lehetőségét elhibázta a vendég gárda, pedig Kevin Pangos helyzetig jutott a dudaszó pillanatában.

A Gran Canaria legjobb dobói: Evans 19/3, Hannah 14/3, Tillie 13/3, Strawberry 13
A Barcelona legjobb dobói: Kuric 24/12, Tomic 18, Pangos 11/3

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus