A Betis sem okozott gondot Hangáéknak

A harmadik meccsét is megnyerte a héten, így a spanyol bajnokságban is átvette a vezetést a Real Madrid. Hanga Ádám ismét hasznosan és sokat játszott.

 

ACB Liga, alapszakasz, 11. forduló

Real Madrid (10-1) – Coosur Betis (2-9) 71-48

A Real Madrid nagyon szépen, magabiztosan hozta mindkét eheti meccsét az Euroligában az ASVEL illetve a Crvena Zvezda ellen, és most a bajnokságban utolsó helyen álló Betis ellen is ez volt az elvárás a királyi alakulattól. Ennek pedig meg is feleltek Hangáék, akik az első perctől kezdve nyomatékosították, hogy ezt a meccset csak ők nyerhetik meg. A Real ugyanis 16-2-vel kezdte a meccset, majd a második félidőben is kényelmesen őrizte a 20 pont körüli vezetését. A madridiak mérlege így 10-1-re módosult, és mivel a múlt héten a Barca is elszenvedte első vereségét, ezért a Real itt is utolérte őket. Jelenleg mind az Euroligában, mind pedig az ACB Ligában a két nagy rivális áll holtversenyben az élen.

Hanga Ádám „természetesen” kezdő volt a Real Madridban, és ismét 20 percnél többet töltött a parketten, még egy olyan meccsen is, mikor mind a 12 nevezett játékos bőven kapott lehetőséget. Ez idő alatt 5 pont (2/2 dupla, 0/4 tripla, 1/2 büntető), 8 lepattanó, 3 gólpassz, 2 blokk, valamint 1 beütött és 2 kiharcolt fault került a neve mellé, ami 14 VAL-t ért.

A Real Madrid legjobb dobói: Abalde 11/9, Tavares 11, Heurtel 10/3
A Fuenlabrada legjobb dobói: Evans 22/9, Pasecniks 8

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus