Egy győzelem, egy vereség volt Pongó Marcellék heti mérlege

Két mérkőzést is játszott a héten a Nürnberg - a magyar válogatott irányítója az első találkozón csapata legjobbjaként vezette sikerre övéit.

A héten két meccset játszott a Nürnberg Falcons a német másodosztályban.

Pénteken a Phoenix Hagen látogatott Nürnbergbe a 23. fordulóból előrehozott összecsapáson, és bár a találkozó nagy részében hátrányban játszottak a hazaiak, a negyedik negyed első felében fordítottak, végül pedig 93-82-re győztek.

A magyar válogatott irányítója, Pongó Marcell csapata legjobbja volt 19 VAL-lal, pedig a meccs felén sem szerepelt: alig több mint 19 percet töltött a pályán, ami alatt 13 pontot (5/5 dupla, 1/4 tripla), 5 gólpasszt, 3 pattanót és 1 szerzett labdát jegyzett.

Ma délután az Eisbären Bremerhavent fogadta a Falcons, és szinte végig hátrányban volt, nem is kicsiben. Az utolsó negyedben megpróbálta behozni a különbséget a Nürnberg, de végül nem sikerült, 92-86-ra nyertek a vendégek.

Pongónak ezúttal nem ment annyira a játék - a magyar kosaras 27 perc alatt 7 ponttal (3/7 dupla, 0/1 tripla, 1/7 büntető), 4 gólpasszal és 4 eladott labdával, összesen -4 VAL-lal végzett.

 

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus