Élőben a Körmend Alpok Adria Kupa meccse Decinből

Ma este 18:00-tól a cseh BK Armex Decin otthonában lép pályára az Egis Körmend az Alpok Adria Kupában - élőben nézhetitek ezt a találkozót is.

Alpok Adria Kupa, Csoportkör, B csoport
BK Armex Decin (cseh, 2-2) - Egis Körmend (magyar, 2-0)
2017.12.02., szombat, 18:00

A két gárda egy hete csapott össze egymással utoljára - akkor bemutattuk röviden a cseheket is, és arról is olvashattatok, hogy a vasi piros-feketék 77-71-re felülmúlták ellenfelüket. Azóta a Decin megnyert egy mérkőzést, csütörtökön verték hazai pályán a ligautolsó Jindrichuv Hradecet 95-78-ra - a magyar alakulat a bajnoki szünet miatt nem játszott. Más lesz egy kicsit a helyzet a vendégeknél, hiszen a sérült Eric Fanning mellett Marquis Wright, Justin Tuoyo, illetve Ferencz Csaba is az All-Star gálán képviseli a körmendi színeket, így ők nem lesznek ott a pályán, de a kispad is teljesen máshogyan néz majd ki, miután Gasper Potocnik és segítője, Hencsey Tamás is érdekelt az All-Star gála nyugati csapatának kispadján. A gárdát így Ziga Mrvaljak irányítja majd Decinben, aki a vaol.hu-nak nyilakozott is az elutazás előtt:

"– Biztosan remek élmény lesz számomra ez a találkozó, hiszen én vezethetem a csapatot – mondta a szlovén másodedző. – Persze ez teljesen más feladat lesz, mint a megszokott, de régóta együtt készülünk, most is azon dolgoztunk, hogy nyerni tudjunk a Decin otthonában is. Ez nem lesz könnyű, hiszen láthattuk, hogy erős, fegyelmezett csapat a leendő házigazda. Légiósok és további két meghatározó játékosuk nélkül is remekül helytálltak Körmenden, a 77-71-es hazai győzelemmel záruló találkozón. Emiatt is nagyon komolyan kell vennünk ezt a meccset. Az itthon látottakból igyekszünk tanulni, jobban kell figyelnünk a kizárásokra, hiszen 14 támadólepattanót gyűjtöttek, amit nem szabad újra megengednünk. És meg kell állítanunk a gyorsindításaikat is. Szeretik erőltetni a gyors játékot a lepattanók, szerzett labdák után, ennek megállítása lehet a legfontosabb feladatunk."

A találkozót élőben ezen a linken nézhetitek majd!

Elvileg élő statisztika is lesz a meccsről ezen a linken!

Foto, Slide - fiba.com, Jene Sándor

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus