FIBA EC: Szépen búcsúzna az Alba

Ma este 18:00-tól az izraeli Hapoel Unet Holon együttesét fogadja a székesfehérvári együttes a FIBA Europe Cup negyeddöntőjének visszavágóján.

FIBA Europe Cup, Negyeddöntő, Második mérkőzés
Alba Fehérvár (magyar) - Hapoel Unet Holon (izraeli)
2019.03.26., kedd, 18:00

Az első mérkőzés végeredménye: 96-63 a Holon javára.

Az izraeli klub múltját, keretét a múlt héten, az első egymás elleni összecsapás előtt bemutattuk már - azóta természetesen nincs változás. A Holonnak nem volt jó hétvégéje, hazai pályán kikapott 88-77-re az utolsó előtti helyezett Ironi Nahariyától. Az Alba ezzel szemben legyőzte a ZTE-t, így nagy lépést tett a középházba jutásért vívott harcban.

Az első összecsapás előtt a Holontól két arcot láthattunk: az egyik szenvedett a Balkan ellen, a másik vezette a bajnokságot, és sajnos utóbbi jött be az Alba ellen: nagyon koncentrált, jó játékkal 33 pontos előnyt szerzett az izraeli gárda, gyakorlatilag eldöntötte a továbbjutás kérdését.

A székesfehérváriak oldaláról is elhangzott már, hogy ez a különbség jelentős. Reálisan nézve a gyakorlás lehet a cél, illetve az, hogy a Holon skalpját is begyűjtse Jesus Ramirez együttese, legalább hazai pályán - ha ez sikerülne, akkor az összesítéstől függetlenül derekasan helyt állna a gárda a negyeddöntőben is, nemcsak a sorozat egészét tekintve.

A mérkőzést a DIGI Sport 2 17:45-ös műsorkezdéssel élőben közvetíti, de az élő internetes adás elérhetőségét a délután folyamán közzétesszük!

Hajrá Alba, hajrá magyar kosárlabda!

Fotó, Slide - fiba.basketball

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus