Hangáék az Andorrával, Roscóék a Real Madriddal kezdenek

A Barcelona és a Tenerife is győzelemmel zárta tegnap este a spanyol bajnokság alapszakaszát - kialakult a negyeddöntők párosítása.

A spanyol bajnokság alapszakaszának utolsó, 34. fordulóját rendezték tegnap este.

Az FC Barcelona Lassa végig magabiztosan vezetett a Tecnyconta Zaragoza ellen, és végül 100-84-es sikert aratott. Hanga Ádám kezdőként 21 percet töltött a parketten, ami alatt 9 pont (1/5 dupla, 2/4 tripla, 1/1 büntető), 5 pattanó, 4 gólpassz, 3 beütött és 2 kiharcolt fault került a neve mellé, ami 11 VAL-t ért.

A gránátvörös-kékek 24-10-zel a harmadik helyen zártak, és miután az Unicaja Malaga kikapott, így visszacsúszott egy pozíciót, a hatodik helyen végző MoraBanc Andorra lesz Hangáék ellenfele a negyeddöntőben.

Az Iberostar Tenerife még ennél is sokkal egyoldalúbb összecsapást nyert meg a Real Betis Energia Plus otthonában (62-109) - Rosco Allen természetesen nem játszott, továbbra is sérült, és rájátszásban sem fog pályára lépni.

A Tenerife egyébként az Andorrával és a Malagával együtt 19-15-ös mérleggel végzett, a nyolcadik pozíciót szerezte meg, így az alapszakaszt utcahosszal megnyerő (30-4), Euroliga-győztes a Real Madrid lesz az ellenfele a legjobb nyolc között.

A negyeddöntős párharcok két nyert meccsig tartanak - Hangáék vasárnap (20.45), szerdán (19:45) és ha szükséges, akkor pénteken (19:45) lépnek pályára.

A rájátszás párosítása:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus