Kikapott a Barcelona az Euroliga alapszakaszának utolsó fordulójában

Hanga Ádám ezúttal is a kispadról segítette a gránátvörös-kékeket, amely csapathoz közel húsz év után tért vissza Pau Gasol.

Euroliga: 34. forduló
FC Barcelona-FC Bayern München 72-82 (22-29, 15-14, 18-17, 17-22)

Biztos alapszakasz-győztesként fogadta a Barcelona a Bayern München csapatát az Euroliga alapszakaszának utolsó fordulójában. Pau Gasol közel húsz év elteltével tért vissza a klubhoz, azonnal a kezdő ötösben helyet kapva. A mérkőzés elején még fej-fej mellett haladtak a felek, ám az első negyed végéhez közeledve meglépett a vendégcsapat, amely onnantól Jalen Reynolds (26 pont, 5 lepattanó) és Wade Baldwin IV (18 pont, 6 gólpassz) vezetésével már nem is engedte ki a kezéből az irányítást. Hazai oldalon Leo Westermann és Leandro Bolmaro is 12 pontig jutott, míg Gasol 9 perc alatt 5 pontot és 4 lepattanót tett hozzá a közöshöz.

Hanga Ádám ezúttal is csereként kapott szerepet, 19 percet töltött a pályán, ami alatt 7 pontot (2/5 kétpontos, 1/2 tripla) dobott, mellette akadt 4 lepattanója, 1 gólpassza, 1 szerzett labdája valamint 2 beütött faultja és 1 eladott labdája is.

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus