Kulcsmeccset vesztettek el Rosco Allenék

Másodjára is kikapott a Tenerife az Andorrától - Rosco Allen 18 és fél percet játszott, de neki sem ment igazán.

A spanyol bajnokság alapszakaszának 21. fordulóját rendezik a hétvégén, és az Iberostar Tenerife a MoraBanc Andorrát fogadta ma délután.

Az odavágó pocsék meccset és andorrai győzelmet hozott (58-48), ezért mivel a két gárda ugyanolyan, 11-9-es mérleggel állt a tabella 8-9. helyén a játéknap előtt, kulcsfontosságú volt az összecsapás a hazaiak számára. Jobban kezdtek a vendégek, de 16-14-re még a Tenerife állt jobban 10 perc játékot követően. A második negyed első fele az Andorráé, a második pedig a hazaiaké volt, de Albicy 5 pontjával zárult az első 20 perc, így három ponttal már a vendégek vezettek a nagyszünetben (35-38). A fordulás után egy ideig tartotta még magát a BL-győztes, de egy idő után 10 pont környékére, a záró 10 percben pedig e fölé nőtt a távolság, így izgalmak nélkül telt a végjáték (69-78).

A magyar válogatott erőcsatára, Rosco Allen valamivel több mint 18 percet játszott, ami alatt 3 pont (1/2 dupla, 0/1 tripla, 1/2 büntető), 1-1 pattanó és gólpassz, valamint 1 beütött és 2 kiharcolt személyi hiba került a neve mellé, ami 2 VAL-t ért összességében.

Foto, Slide - fiba.basketball

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus