Ma zárul a kosár-vb csoportköre

Pályára lép a Team USA, Szlovénia, Szerbia és Spanyolország is. 

Ezzel a nappal zárul a vb csoportköre, tegnap a másik négy kvartett már befejezte a küzdelmeket, most jön a B, a C, az F és a G.

A B-ben a szerbek 2-0-val állnak és hacsak nem hibáznak durvát, akkor 3-0-val tovább kell jutniuk, ha ez így lesz, akkor Puerto Rico a még nyeretlen Kína elleni sikerrel szintén továbblépet.

A C-ben az USA két győzelemmel már "rendben van", a Rondae Hollis-Jefferson által húzott, de nyeretlen Jordánia elleni meccs is ujjgyakorlatnak ígérkezik a gárda számára, a másik továbbjutó helyért viszont nagy csatára számíthatunk Görögország és Új-Zéland között, bár azért Papaetrouék természetesen esélyesebbek - mindkét gárda 1-1-gyel áll, aki most nyer, az mehet még tovább.

Az F-ben Szlovénia áll 2-0-val és a Zöld-foki szigetek azért most is verhető ellenfélnek tűnik, de utóbbi a grúzokkal küzd a továbbjutásért: az európaiak a 0-2-es Venezuela ellen harcolhatják ki a második helyet, ha Doncicék hozzák a kötelezőt a másik meccsen.

A G-ben pedig a spanyolok mérlege 2-0, a 0-2-es Irán ellen minden mellettük szól, a továbbjutásról pedig a másik találkozó dönt majd, de az esélyes egyértelműen Brazília, ha Caboclóék nem fognak ki rossz napot, akkor most egy győzelemmel továbbmehetnek.

A menetrend: 

10:00 Dél-Szudán – Szerbia (B csoport)
10:00 Grúzia – Venezuela (F csoport)
10:40 USA – Jordánia (C csoport)
11:45 Elefántcsontpart – Brazília (G csoport)
13:30 Szlovénia – Zöld-foki szigetek (F csoport)
14:00 Kína – Puerto Rico (B csoport)
14:40 Görögország – Új-Zéland (C csoport)
15:30 Irán – Spanyolország (G csoport)

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus