Nagy esély Lóránt Péter és a Pesaro előtt

Ma este a Pistoia ellen tehet egy nagy lépést a bennmaradás felé legutóbb olaszországi karriercsúcsot szóró honfitársunk klubja

A Pesaro a Lóránt-éra alatt érdekes módon inkább idegenben stabilabb, nem pedig otthon, most viszont már ott lesz a komolyabb nyomás a vendéglátókon, hiszen a kiesés elkerülése érdekében folytatott harcban ellenfél Caserta pont Hanga Ádámék otthonában nyert legutóbb, s mivel az alapszakasz zárása előtt még találkozik a Pesaro és a tőle két győzelemnyire lévő Caserta, maradtak még izgalmak a hajrára. Annál kevesebb félnivalója lenne viszont a múlthéten a Bolognától kikapó Lórántéknak, ha ma nyernének, mivel a Caserta az éve elején még az Euroligában is szereplő Sassarit fogadja, s amennyiben kikap, matematikailag is biztossá válna honfitársunk klubjának bennmaradása.

A két hete Hanga Ádám Avellinójától kikapó, ám legutóbb az EuroChallenge-címvédő Reggio Emiliát 92-78-ra elverő Pistoiát már részletesen bemutattuk két héttel ezelőtt, a jelenleg 11-15-ös mérleggel a 11. helyen álló vendégek egy mai vereség esetén el is búcsúzhatnak a már így is nagyon halovány PO-reményeiktől.

A találkozót ERRE A LINKRE KATTINTVA élő statisztikával követhetjük, s amennyiben lesz a derbihez élőképes linkünk, természetesen azt is közzétesszük ugyanitt.

Hajrá Lóránt Péter, Hajrá Magyar Kosárlabda!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus