Constantinides: A Körmendnek fontos az Alpok Adria Kupa

Mutatjuk, hogy hol lehet majd élőben nézni a ma esti Graz-Körmend AAK-mérkőzést. 

Kedden, 20:15 perctől megkezdi szereplését az Egis Körmend az Alpok Adria Kupa idei kiírásában, a sorozat A csoportjában. A piros-feketék az UBSC Raiffeisen Graz vendégei lesznek a vadonatúj Raiffeisen Sportpark Graz falai között.

A csapat vezetőedzője, Antonis Constantinides a Göcsej Kupán az osztrák csapat ellen elért nagy arányú siker ellenére sem számít könnyű mérkőzésre:

"Az Alpok Adria Kupa ugyanúgy fontos a számunkra, mint a magyar bajnokság, vagy mint a Magyar Kupa. Olyan messzire szeretnénk eljutni ebben a sorozatban, amennyire csak lehet. Mindenképpen tovább, mint az előző évben, amikor a végső győztes állította meg a csapatunkat. Ezzel együtt ugyanannyira fontos számunkra, hogy ebben a sorozatban több időt adjunk a saját nevelésű tehetségeinknek, a fiataloknak, amennyire csak lehet. Szem előtt kell tartanunk a végső célt, de ezt is, hogy őket segítsük a tapasztalatszerzéshez, fejlődési lehetőséghez. Erre a találkozóra is ugyanúgy készülünk, mint a többi magyar bajnoki ellenfél ellen.

A Graz nagyon veszélyes csapat, amelyben van három amerikai és egy szerb idegenlégiós, a vezetőedzőjük nagyon tapasztalt szakember, aki Magyarországon is dolgozott már. Persze nem azt mondom, hogy jobb csapat a Graz mint a miénk, de nagyon oda kell figyelnünk, hogy hogyan fogunk játszani ellenük. A legutóbbi, pécsi vereségünk tapasztalatait a magunk javára kell fordítanunk holnap, hogy újra győzni tudjunk. Mindezt úgy, hogy a fiataljainkról se feledkezzünk meg” - nyilatkozta a tréner a klub hivatalos Facebook-oldalán.

Márton Ádám is nyilatkozott:

Élő közvetítés a sorozat Facebook oldalán lesz látható: facebook.com/TheAlpeAdriaCup

A vendégszurkolókat kedvezményes, 5 euróba kerülő jeggyel várják, amely egy ital árát is magában foglalja.

fotó: hunbasket.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus