Életben maradtak az Olaj esélyei

Az eddig nyeretlen Minszk az eddig veretlen Bakken Bears otthonában győzött, így a Szolnok még továbbjuthat a nyolcaddöntőbe.

A forduló előtt írtunk már róla, hogy a Szolnoki Olaj KK kiesik, ha ma kikap a Mornar Bartól, a 3-0-val álló Bakken Bears pedig hazai pályán legyőzi a 0-3-as mérleggel rendelkező Cmoki Minszket.

Mint arról beszámoltunk nemrég, a magyar alakulat 92-89-re kikapott a montenegróiaktól, a másik találkozón azonban Dragan Alekszicséknek megfelelő eredmény született: a fehéroroszok a második félidőben, főleg a negyedik negyedben leiskolázták a dánokat, és végül 96-75-re diadalmaskodtak idegenben.

Ez azt jelenti, hogy a két 1-3-as mérlegű csapat, a Szolnok és a Minszk még halvány eséllyel rendelkezik a továbbjutásra az egyaránt 3-1-gyel bíró Bakken Bears-Mornar Bar duó mögött.

Az Olaj már csak abban az esetben juthat tovább, ha mindkét mérkőzését megnyeri, a Bakken Bears pedig mindkettőn vereséget szenved, és az egymás elleni mérleget sikerül megfordítani a jelenlegi -4-es állásról.

Foto, Slide - fiba.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus