Euroliga-meccs maradhat el a koronavírus miatt

Veszélyben lehet a Zalgiris-Milano találkozó. 

Pénteken rendeznék Litvániában a Zalgiris Kanunas - Armani Milano Euroliga-mérkőzést, de a litvánok egészségügyi minisztériuma aggódik az Olaszországba megérkező koronavírus miatt. Egy litván lap forrásai szerint az is szóba került, hogy a mérkőzést esetleg elhalasztják és nem most rendezik meg.

A Milano számára egyelőre nincs megszorítás a Kaunasba látogatással kapcsolatban és a Zalgiris részéről is azt kommunikálták, hogy jelen állás szerint megrendezik a mérkőzést - azonban ha változás áll be a helyzetben, akkor döntethetnek úgy. hogy a Milano ne utazzon sehova és halasszák el a találkozót. Az elhalasztás veszélyéről az Euroligát is informálták már, végleges döntés viszont valószínűleg csak nem sokkal a találkozó tervezett időpontja előtt születik majd.

Ugyanilyen okból adott ki közleményt a Sopron női csapata is: a gárda szerdán este lépne pályára Észak-Olaszországban, de erről a mai nap folyamán születhet még döntés, azt viszont nyomatékosan kérték, hogy egyetlen soproni szurkoló se induljon útnak. 

fotó: eurohoops.net

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus