Focista is csapatot vált a Hanga-üzletben?

A Barcelona nem ajánl többet 300.000 eurónál Hanga Ádámért, de a tavalyi évhez hasonlóan most is előkerült, hogy egy focistát is adnának az Alavesnek.

Az Encestando.es információi szerint a Barcelona egy hete nem növelte ajánlatát arról a 300.000 euróról, amiről múlt héten már írtunk. Akkor azt is megírtuk, hogy a Baskonia 600.000 eurót vár már "csak" Hanga Ádámért, viszont úgy tűnik, azóta pénzben nem közeledtek az álláspontok.

Az is ismert azonban, hogy a Baskonia tulajdonosa, Josean Querejeta az Alaves focicsapatot is birtokolja, és most felmerült, hogy a 300.000 euró mellett az Alaves kapna egy labdarúgót, így hidalnák át a különbségeket. Tavaly egyébként hasonló üzletről volt szó a két klub között, akkor két focistáról szóltak a hírek, de abból végül nem lett semmi.

A portál információi szerint a két gárda nagyjából meg is egyezett a cseréről nagyvonalakban, de Hangának a hírek szerint le kellene mondania némi pénzről, az ügylet ezen része azonban egyelőre nem tisztázott, erre nem találtak még megoldást a felek. A cikkben azt is megemlítik, hogy Ádám minél előbb szeretné letudni az orvosi vizsgálatokat Vitoriában, mert ez kötelező, hogy részt tudjon venni az Európa-bajnokságon a magyar válogatott színeiben.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus