Gasper Okorn: Ennél nagyobb öröm nem érhet egy edzőt

A Falco trénere szerint megmutatták, hogy ezen a szinten is megállják a helyüket.

Ahogy arról beszámoltunk, a Falco szerda este megszerzete harmadik győzelmét is a Bajnokok Ligájában, miután megverte a litván Neptunas Klaipeda együttesét. A találkozó után így látták a helyzetet hazai, illetve vendég oldalon:

Gasper Okorn: – Köszönöm a szurkolóknak, hogy ismét fantasztikus hangulatot teremtettek – óriási érzés ilyen közönség előtt játszani. De még nagyszerűbb érzés számomra, hogy amit három napon keresztül gyakoroltunk, azt a játékosaim mind visszaadták a pályán! Ennél nagyobb öröm nem érhet egy edzőt!  21 eladott labdájuk volt, ebből mi 25 pontot tudtunk szerezni. Ez lett az eredménye. Elégedett, és boldog vagyok a látottakkal, az eredménnyel. 7 mérkőzés után már játszottunk mindenkivel, de még mindig veretlenek vagyunk itthon. Nem vagyok elégedett az isztambuli 5 perccel. Dijonban még "újfiúk" voltunk. Visszagondolva, nagyon fáj a zaragozai meccs. Megmutattuk, hogy komoly csapat vagyunk, megálljuk a helyünket ezen a szinten is. Lépésről lépésre haladunk tovább.

De'Quon Lake: - Jó védekezéssel nyitottuk a meccset, és alacsony pontszámon tudtuk tartani az ellenfelünket. Nálunk sokan dobtak legalább 10 pontot.

Tomas Rinkevicius: – Nagyszerű kosárlabdáz játszott a Falco, ráadásul végig nagy energiával, lendülettel. Ellenfelünk sokkal jobban játszott, és talán jobban is akarta a győzelmet. Gratulálok a hazai csapatnak, megérdemelten nyert. 

Tomas Delininkaitis: Gratulálok az ellenfelünknek a győzelemhez! Nehéz bármit is mondani azok után, hogy hagytuk őket 97 pontot dobni. Nem követtük az edzői utasításokat. Amikor az ellenfeled 97 pontot dob, nincs esélyed nyerni.

forrás és fotó: falcokc.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus