Július 1-ig nem folytatódik a CBA, egy szigeten zárnak Hanga Ádámék?

A francia bajnokság pedig jó eséllyel nem fejeződik be.

Az egyik kínai szakíró jelentette nemrég, hogy információi szerint július 1-ig biztosan nem fog folytatódni a kínai bajnokság (CBA), a top vezetők fizetése pedig 15-30%-kal csökkenni fog. 

A spanyol bajnokságban április 24-ig felfüggesztés van, április 20-a körül tartják majd a következő megbeszélést, ahol szóba kerülhet, mi történjen a bajnokság hátralévő részével. A legfrissebb információ, hogy azt tervezik: minden csapatot a Kanári-szigetekre költöztetnek, ahol vannak megfelelő csarnokok, emellett arányaiban messze a legkevésbé fertőzött spanyol terület. Itt játszanák le az alapszakasz végét és a playoffot, természetesen a körülmények miatt zárt kapuk mögött. 

Franciaországban is csak halasztás történt eddig, a francia elnök, Emmanuel Macron azonban nemrég bejelentette, hogy beutazási tilalmat rendel el az Egyesült Államokból, illetve július közepéig minden nyilvános rendezvényt betilt, ez pedig gyakorlatilag lehetetlenné teszi, hogy az amerikai légiósok visszatérjenek csapataikhoz, illetve hogy befejezzék a bajnokságot nézőkkel. A női bajnokságot már korábban befejezettnek nyilvánították, vélhetően április végén a férfi bajnokság is erre a sorsra jut. 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus