Koronavírusos Sarunas Jasikevicius, nem játszik ma a Barca

Hanga Ádám csapatának két segédedzője is elkapta a COVID-19-et, de mindenki jól van - a CSZKA Moszkvánál három játékos fertőződött meg.

Érdekes pikantériája lett utólag a csütörtök esti FC Barcelona - CSZKA Moszkva Euroliga meccsnek, miután mindkét együttes bejelentette, hogy koronavírusosak vannak a csapatban.

A katalánoknál Sarunas Jasikevicius vezetőedző és egyik segédje, Darius Maskoliunas kapta el a COVID-19-et - mindketten saját otthonukban vannak karanténban, és jó az egészségi állapotuk.

A Barca mai, 12:30-kor lejátszandó, Delteco GBC (Gipuzkoa BC) elleni spanyol bajnokiját elhalasztották. Ezt a klub ma jelentette be, miután a szakmai stábban van egy harmadik koronavírusos is - a mérkőzés új időpontjáról később határoz az ACB Liga.

(Itt lehet megemlíteni, hogy a Real Madrid sem lép pályára, mert a Herbalife Gran Canaria egyik játékosa is koronavírusos.)

Az oroszoknál három játékos, Nikola Milutinov, Szemjon Antonov és Janis Strelnieks fertőződtek meg - közülük Milutinov és Strelnieks el sem utaztak Spanyolországba, Antonov pedig nem játszott egy percet sem.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus