Pau Gasol is a Barcelonában köthet ki?

Újabb szupersztár lehet Hanga Ádám csapattársa.

Nagyon aktív az idei átigazolási piacon a Barcelona, hiszen a katalán óriás már nyélbe ütött egy óriási átigazolást azzal, hogy az NBA-ben is komoly faktornak számító Nikola Miroticot egy hosszú távra és rengeteg pénzről szóló szerződéssel visszacsábította Spanyolországba. Emellett az Euroliga-győztes CSZKA Moszkva egyik alapemberét, Cory Higginst is leigazolta, de megszerezte a Zalgiris Kaunas tavalyi vezérét, Brandon Daviest is.

Persze minket az érdekel a legjobban a Barcával kapcsolatban, hogy a hírek szerint négy évvel meghosszabbították Hanga Ádám szerződését, tehát a magyar válogatott klasszisa is marad Katalóniában, a Sportando információ szerint viszont a gránátvörös-kékek egy újabb átigazolási bombára készülnek: Mirotic után megpróbálják hazacsábítani a másik spanyol klasszist is az NBA-ből, le akarják igazolni Pau Gasolt.

Gasol nagyjából mindent megnyert, amit lehetett, nemrég még az NBA-ben is szupersztár volt, még a 2017/2018-as szezonban is játszott 23-24 percet, nagyrészt kezdőként a San Antonio Spursben, átlagolt 10 pontot, 8 lepattanót és 3 gólpasszt, a 2018/2019-es éve viszont nem sikerült - sérülések hátráltatták, egyébként sem találta a helyét, a Spurs kitette, majd aláírt a Milwaukee Buckshoz (ahol Mirotic csapattársa volt), de itt csak három meccsen tudott pályára lépni. Gasol most is rehabját tölti, de jelezte az NBA-csapatoknak, hogy várja az ajánlatokat, mert az edzőtábor kezdetére felépül és szívesen játszana még a ligában.

Ha viszont a holnap, július hatodikán 39. életévét betöltő magasembernek már senki sem ajánl komolyabb lehetőséget, akkor B tervként ott van neki a Barca...

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus