Belgrádban is magabiztosan nyertek Hangáék

Szinte végig vezetve aratott könnyű győzelmet az FC Barcelona a Crvena Zvezda otthonában.

Crvena Zvezda mts Belgrade-FC Barcelona 60-72

Zsinórban negyedik mérkőzését nyerte az Euroligában a Hanga Ádámot is a soraiban tudó katalán klub, amely a feldobás pillanatától kezdve a kezében tartotta az irányítást. A Barcelonának mindössze hat percre volt szüksége ahhoz, hogy két számjegyű differenciát alakítson ki, s bár a félidőre kissé visszább kapaszkodtak a hazaiak, igazából fikarcnyi esélyük sem volt. A fordulást követően Nick Calathes (10 pont, 4 lepattanó, 5 gólpassz) engedte ki még inkább a gyeplőt, remekül vezérelve övéit, a gránátvörös-kékeknél elsősorban Cory Higgins (14 pont) és Pierre Oriola (12 pont, 7 lepattanó) kettőse volt elemében. Sarunas Jasikevicius mester még azt is megengedhette magának, hogy végig forgassa a csapatát, hisz egy könnyed, tizenkét pontos sikert arattak.

Hanga Ádám csereként beállva 18 percet játszott, amely során pontot nem szerzett ugyan, de 3 lepattanót és 4 gólpasszt tett a közösbe.

Az FC Barcelona 14-6-os mérleggel a második a tabellán, a belgrádiak pedig 7-13-al a tizenötödik helyről várják a folytatást.

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus